Doprava a platba

Doba doručení

Pro zobrazení termínu doručení vyberte v detailu vybraného produktu požadovanou variantu (velikost, barvu). Termín doručení je jen orientační, většinu objednávek se snažíme odeslat do 10 pracovních dnů od zaplacení.

 

Doprava

K doručení Vaší objednávky využíváme služeb dopravců: PPL, DHL, DPD.

• Nejvýhodnější doručení na adresu - 99 Kč (Při nákupu nad 3 000 Kč je doprava zdarma. Výběrem tohoto způsobu dopravy nám dáváte důvěru, abychom pro Vás vybrali nejvýhodnější doručení zboží na Vaši adresu.)

• Zásilkovna Z-point - od 79 Kč (Zásilky do 5 Kg zasíláme za 79 Kč, zásilky od 5 Kg do 10 Kg za 129 Kč a zásilky nad 10 Kg za 199 Kč. Vyzvednete si je kdykoli budete chtít a zabere to jen pár vteřin. Doručíme Váš balíček na jedno z téměř 2500 míst po ČR výdejní sítě Zásilkovna.cz. Stačí si v košíku vybrat některou z nezávislých prodejen ve Vašem okolí. Na vyzvednutí pak budete mít 7 dnů, které lze jednoduše prodloužit až na 21 dní.)

• PPL - 129 Kč (Přepravíme Váš balík rychle a spolehlivě.)

 

Možnosti Platby

Bankovním převodem (zdarma) - bezhotovostní platbou na základě zaslaných platebních podmínek (objednávka je expedována až po připsání platby na náš účet).

Online GoPay (zdarma) -  GoPay je český internetový platební systém s vysokou úrovní bezpečnosti. Nabízí veškeré platební metody v rámci jednotného uživatelského prostředí s optimalizovanými kroky pro snadné a rychlé provedení platby.

- Platební karty (VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro)
- Online bankovní platby (Platba 24, MojePlatba, ČSOB, ePlatby, UniCredit Bank, mPeníze, Fio banka, Poštovní spořitelna, MONETA Money Bank, Air Bank, Equa bank, ING Bank, Expobank, Oberbank, Sberbank, VÚB banka, Hello bank)
- Elektronické peněženky (Google Pay, GoPay, Bitcoin)
- M-platba

Platební systém GoPay je licencován a regulován Českou národní bankou jako instituce elektronických peněz a je pod dohledem Ministerstva financí ČR. GoPay je partnerem Vaší platby se zárukou důvěryhodného a bezpečného platebního prostředí. Více informací naleznete na http://www.gopay.cz/

 

Máte nějaké otázky? Zodpovíme je. Prosíme o pečlivé vyplnění kontaktních údajů.

Nevyplňujte toto pole: